Historia

RAMBLIN`MEN – JO VUODESTA 1998

Bändimme juuret ovat tiukasti Haapamäellä Keski-Suomessa. Jäsenet ovat soittaneet eri kokoonpanoissa vuosikymmeniä, osa jo 1960-luvulta saakka. Ramblin Men -yhtyeen toiminta katsotaan alkaneen elokuussa 1998 Haapamäen Ratavahdissa pidetystä Risteysasema-tapahtumasta, jossa suurin osa nykyisestä kokoonpanosta esiintyi ensimmäistä kertaa yhdessä. Jo ennen sitä oli treenattu ja esiinnytty muutaman kerran eri yhteyksissä pienemmillä kokoonpanoilla. Suurimmillaan yhtyeeseen kuului ”enkelikuoroineen” yhdeksän jäsentä, tällä hetkellä musisoimme seitsemän hengen äijäporukalla.

 

ramblinmen historia01

 

Ohjelmistomme pohjautuu pääosin 60-70-lukujen pop- ja rockmusiikkiin, jota ovat esittäneet mm. Allman Brothers, Santana, Doobie Brothers, Cream, Beatles ja CCR. Emme kuitenkaan suhtaudu biisien valintaan tiukkapipoisesti, vaan mukana on sekä ulkomaisia että suomalaisia biisejä myös uudemmilta vuosikymmeniltä. Ohjenuoranamme on musiikillinen hauskanpito, eli soitamme musiikkia joka tuntuu hyvältä meistä ja jonka uskomme viihdyttävän myös kuuntelevaa ja tanssivaa yleisöä. Emme välttämättä pitäydy alkuperäisissä sovituksissa vaan teemme kappaleista näköisiämme versioita.

 

kuva005

 

Vaikka asumme eri puolilla maata ja kalenterien yhteensovittaminen on joskus aika haasteellista, pyrimme kokoontumaan keskimäärin kerran kuukaudessa treenien tai keikan merkeissä. Treenit pidetään luonnollisesti Haapamäellä. Matkan varrella keikkoja on tehty niin muutaman hengen perhejuhlissa kuin suuremmissa tapahtumissakin, settilista kootaan aina kuhunkin tilaisuuteen sopivaksi.

© Ramblin` Men 2019. All rights reserved. Site by Pelismo Oy / p+web®